Ділімося двома хорошими новинами про мотоцикли та мопеди Musstang.
Перша: мототехніка Musstang – лідер у своєму класі.
Згідно з аналітичним звітом Autoconsulting з продажу мото в 2017 році, 40% всього мототранспорту з кубатурою двигуна від 51 до 125 кубів – це представники нашого бренду.
На другому місці Spark (майже 29%), замикає трійку мопедів Viper (13,5%), що найбільше продаються в Україні.
Як би в мережі не жартували про альфу і дельту, крутіший за цей сегмент тільки наступний по кубатурі: з усього проданого в Україні за 2017 рік нового мототранспорту 64% - це мотоцикли з кубатурою 126-250 куб.см (тут до речі лідирують решта наших брендів - Shineray і Lifan), 29% - 51-125 (тобто альфи, дельти та інші їхні родичі), а в інших близько 1% на кожного.

Чому це хороша новина і для вас?
Тому що 1) у нас все добре і ми продовжуватимемо завозити в Україну як бюджетну мототехніку Musstang, так і запчастини до неї; 2) є якась причина, через яку четверо з десяти людей обирають мопед Musstang. І це точно не відсутність інших варіантів.
Причина цілком стандартна – гарна ціна. Але змушені визнати, що з моделями Musstang раніше були проблеми з якістю деяких комплектуючих і пластику. Тому у 2018 році ми вирішили зосередитись на головному.

друга новина: ми оновили модельний ряд.

1. Цілком переглянули модельний ряд мотоциклів Musstang.
Почали з того, що змінили завод-виробник на такий, що виробляє сучасніші та якісніші товари, а головне, перевірені, без експериментів на клієнтах.
Наприклад, MT250-10 – мотоцикл із зухвалим зовнішнім виглядом начебто за смішні гроші насправді виявив себе як техніка з невеликим ресурсом, яку доводиться ремонтувати частіше, ніж їздити. Загалом, всі знають приказку про безкоштовний сир у мишоловках, ось з дешевими товарами також – там на чомусь заощадили, просто поки що невідомо, на чому. Китайські виробники майстра економії. Готові посперечатися, що вони можуть зробити мотоцикл і за 100 дол, проте після дощу виявиться, що він був із жуваного рису.
Ми змінили тактику, з 2018 року в Україну не поставлятимуться Musstang MT150-6, MT150-7, MT200-6 та MT200-7, на зміну їм прийде новий Musstang Region. Так, лише один. Зате який!
Двигун з балансвалом, електронна панель приладів, якісні дзеркала з блоками керування, повноцінний алюмінієвий багажник та гарна ціна. Точну цифру озвучимо пізніше, але вона точно буде нижчою, ніж у Lifan LF150-2E.
Якщо плануєте порадувати себе до сезону бюджетним мотоциклом – трохи потерпіть до анонсу Регіону і тоді вже ухвалюйте рішення.

2. Оновили лінійку мопедів.
В результаті довгих спостережень та оцінки довелося ухвалити тяжке рішення: ми не пропонуватимемо мопеди кубатурою 50-75 куб. див. Економія на самому мопеді незначна, витрата палива така ж, як на 110кубових, а ось тяги відчутно не вистачає.
До вже знайомих всім
альфе (MT110-2), дельте (MT110-1) та активу (MT110-3) додалися 125тікубовий Dingo та MT125-8.
Кожна з моделей була вдосконалена та доопрацьована. Наш відділ закупівель спільно з китайськими інженерами представили себе японцями, які працюють на Хонду в рамках дуже обмеженого бюджету. Можливо, вони вже занадто споріднені з цими моделями, але поки що все в захваті від новинок (чесно, вони у нас далеко не поціновувачі альф, так що це показник).
Всі переваги моделей вказані в описах, там є фото нових кольорів – над ними ми теж постаралися.

Також ми почули всіх, хто подумки проклинав нас, самостійно збираючи свій мопед, і зробили в цьому конструкторі менше деталей, які раніше були в упаковці окремо. Зараз зібраність моделі досягає 75-85% - тепер їх складання набагато простіше, а збереження у процесі транспортування вище.
Ще (нарешті!) інструкція з експлуатації тепер українською.

До речі, якщо Ви викурюєте в день по пачці цигарок, які коштують 30 грн, півтора роки відмови від куріння та Альфа ваша.
Якщо відкладати по 50 грн на день, то можнаале накопичити за рік.
Щоб купити її у квітні, треба зараз почати щодня ховати у скарбничку 275 грн.

Так, жарти-жартами, але альфа - це жигуль мотомира: без понтів, зате дешево, сердито і набагато крутіше, ніж пішки!