Одне з найпопулярніших відео на нашому ютуб каналі - це огляд Shineray Z1 (порівняння 250ки та 300ки). 
Немає нічого дивного в популярності цієї моделі: виглядає мотоцикл як повноцінний спорт - великий, з великою кількістю пластику, і коштує в кілька разів менше японських родичів. /p>

Загалом дві новини про Shineray Z1: хороша і погана.
Почнемо з приємного: вже в середині квітня очікуємо партію свіжих 250ок 2018 року народження виробництва. Їх легко відрізнити на вигляд: забарвлення змінилися абсолютно повністю (і до речі особисто ми від нових у захваті, особливо від графітового). Взагалі нові 250кубові Z1 одержали масу відмінностей від минулої моделі, найсолодше: вилка тепер перекрутиш. , але є й спірний момент – фара. Загалом, читайте подробиці ось тут в описі та приходьте в цю групу власників ВК обговорювати, що подобається, а що не дуже.

Ну і погана новина: виробник взяв тайм аут у виробництві 300ок. Мета хороша - хочуть забезпечити триста новим серцем, але наслідки не дуже приємні: у 2018 році Shineray Z1 300cc в Україні у продажу не буде. Як тільки з'являться новини про старт виробництва (а це відбудеться лише після численних випробувань, відповідно, не дуже скоро), ми обов'язково розповімо, що і як.

PS: До речі, забавний факт: нам все частіше надходять запити від мотоциклістів сусідніх країн. І якщо раніше всім хотілося Z1 300, то тепер усі вимагають (ми не помилилися з дієсловом - саме вимагають знайти спосіб і продати)  ="_blank">Lifan KPT. Сделам акцент ще й тут: ми продаємо техніку виключно на території України. І просто у форматі нашої особистої гордості тим, що ми робимо: запити на запчастини приходять не тільки із сусідніх російськомовних країн, але і, наприклад, Туреччини. Уявляєте, як це: купити мотоцикл і в якийсь момент виявити відсутність запчастин до нього? Адже добре, що у нас є запчастини, так? ;-)
Ще круто, що існують групи власників: люди об'єднуються в спільноти і діляться корисною інформацією з іншими, генерують і обговорюють різні ідеї (від доробок з підручних засобів до маршрутів подорожей). Якщо Вам є що сказати про свій мотоцикл - знайдіть відповідну групу ВК і поділіться. Сьогодні комусь допоможете Ви, а завтра хтось допоможе Вам.