Розпродаж Kovi LITE 2020 року виробництва!

Так, ми розуміємо що зараз прийшло на думку всім, хто давно мріє про новенький ендуро-мотоцикл і мониторить ціни - нещодавно ціни зросли, цілком вірно.
Сталося це не через те, що ми раптом вирішили заробляти більше і не тому, що наше ставлення до клієнтів відповідає образам, яки нам вже не раз встигли написати. 
Перша причина - суттєві зміни курсу юаня до доллару США (сподіваємось, ніхто не здивований, що виробники приймають не гривні, і навіть не долари, а національну валюту). Подивитись статистику можна тут. Із листопада ми сподівались на поліпшення ситуації, але на жаль, статистика зовсім не втішна.
Друга причина - дефіціт контейнерів на Сході (в Китаї, Тайвані, В'єтнамі), який призводить до суттєвого збільшення вартості перевезень. Ось тут новина на цю тему у фаховому виданні, насправді, це актуально і для інших товарів з-за кордону (наприклад, у мото-чатах нещодавно зявилась інформація про планове збільшення цін на шини одного популярного європейського бренду).
То ж, якщо ви планували крупну покупку - радимо не затягувати, є ймовірність, що ціни ще будуть зростати :(

А теперь добрі новини: ми розпродаємо невеличкий запас мотоциклів Kovi Lite 2020 року і знизили ціни на еквівалент 200 дол., тож до вичерпання залишків, ціна на Kovi LITE HS складе еквівалент 2 210 дол, а на Kovi Lite KT - 2 280 дол.

Щодо наявності акційних моделей в дилерських магазинах - з'вязуйтесь, будь ласка, з найближчим до вас представником.

Перелік магазинів-партнерів по Україні ТУТ.

 

PS: Завжди ради бачити власників і фанатів KOVI в instі: @kovi.ua