Шановні Клієнти та ті, хто цікавиться! 
Інформуємо Вас про те, що в мережі знову активізувалися "інтернет-моторозводили", які пропонують моделі Lifan, Shineray та іншу мототехніку за "чорноп'ятничними цінами і завжди". Все зацікавленим у правдивій інформації, повідомляємо, що "Автори цих інтернет-магазинів" нам не відомі, вони не є ні нашими Партнерами ні нашими Дилерами. Адреса місцезнаходження перших у списку з міста Києва вказана як вулиця Ванди Василевської, б. 7. Проте за цією адресою "успішних мотобізнесменів" не виявлено. Всі перехресні посилання на Instagram, Facebook, Twitter ведуть на ту саму сторінку цієї ж інтернет-сторінки і не передбачають діючих та зареєстрованих акаунтів у згаданих соціальних мережах.

Деталізація даних по фейковому мото -магазину ok-moto.com
Адреса сторінки: ok-moto.com
Телефони:< /strong> +38(066) 614-73-16; +38(099) 233-38-12
Віртуальна адреса місцезнаходження: м. Київ, вул. Ванди Василевської, 7 
Адреса електронної пошти: [email protected][email protected]


Адреса других: г .Одеса, Ринок "7-й кілометр". Це взагалі люди серйозні, оскільки адреса вказана як "абсолютно конкретна". Вам залишилося нісенітниця: знайти якісний мотошоурум та сервіс серед тисяч контейнерів на так званій Милці. Причому асортимент цієї солідної компанії не вичерпується мотоциклами – з таким якісно поставленим на потік справою та професіоналізмом можна займатися і дрелями та двигунами на мотоблоки. Залишилося тільки прояснити один момент, хто вони і як вони продають нашу техніку якщо ми їх не знаємо??????!!!!!!
Деталізація даних по фейковому мото інтернет-магазину ;motovelobike.com.ua
Адреса сторінки: http://motovelobike.com.ua
Телефони: 
+38(095 )758-06-52; +38 (093) 100-95-92; +38(068)551-71-04.
Віртуальна адреса місцезнаходження: м. Одеса, Ринок "7-й кілометр"
Адреса електронної пошти: 
[email protected]

Настійно рекомендуємо не оплачувати жодної гривні "за попередніми замовленнями", "за перед-замовленням", "за супер-акційними" або будь-якими іншими умовами, які вам можуть і будуть намагатися "впарити офтари цієї інтернет-сторінки". Основний принцип у цій ситуації – керуйтесь здоровим глуздом. Якщо у Вас виникнуть сумніви щодо будь-якої з моделей мотоциклів LIFAN, SHINERAY або MUSSTANG - телефонуйте нам за вказаними на нашому сайті телефонами та запитуйте про те, "Чи існують такі Партнери у нас", "Чи має місце акції або знижки на конкретні екземпляри техніки - ми охоче Вам відповімо. Пам'ятайте, що бажаючий платити суттєво менше найчастіше платить двічі, а найрозумніший і скупіший – тричі.