Ціни на бензин дедалі вищі - електротранспорту на дорогах України дедалі більше.
Хто відмовиться від можливості не залежати від АЗС? Особливо, якщо йдеться про легкий транспорт, який можна заряджати прямо у квартирі.
Саме такий варіант і справив фурор на великій виставці в Китаї (якщо хтось ще не в курсі – китайському уряду довелося взятися з покращення екологічних умов, інакше природа загрожувала винищити чималу частину населення) – SUR-RON Light Bee.
Це далеко не типовий для нас товар, тому що теоретично, це електричний, але все ж таки велосипед. Створений він для дослідників - тих, хто не звик проводити вільний час на дивані :-) Мріє мігрувати Україною між Карпатами та пісками (ну або по схожій місцевості, купувати подібний транспорт для шосе - збочення).
Отже, коротко про нього:
- мотор 3000 Вт з високим моментом, що крутить, разом з невеликою вагою байка (50 кг) забезпечують приголомшливу динаміку, порівнянну з двотактними бензиновими мотоциклами;
- запас ходу на одному заряді - до 100 км (як додаткові опції можна замовити більш потужну АКБ; стандартна АКБ - 48В / 25А/год, альтернативна - 60В / 32А/ч);
- Повна зарядка стандартної батареї займає всього 3 години, при цьому АКБ швидкознімна;
- легка, але неймовірно міцна рама з авіаційного алюмінію;
- протокол захисту корпусу від вологи - IP65 (високий рівень захисту як від пилу, так і від струменів води);
- розміри (Д/Ш/В мм): 1885/780/1050, кліренс - 270 мм;
- розгін до 70-75 км/год;
- 19 колеса, обидва гальма – дискові.

Загалом, єдиний його недолік - ціна, яка на даний момент коливається в Україні (так-так, його вже активно продають) від 4 до 4,5 тисяч доларів (так, коли ми вперше почули ціну, у нас теж був такий вигляд, але, розібравшись і тверезо оцінивши якість, сміливо заявляємо, що він реально того стоїть). Але! Все можливе якщо є бажання, наполегливість та знання. Саме тому зараз ми перебуваємо на етапі узгодження деяких можливих змін моделі, які дозволять вивести її ціну у більш прийнятний формат. На цьому етапі ми утримаємося від конкретних пропозицій. Однак через час намагатимемося порадувати всіх ціною за попереднім замовленням. Бажаючим потрібно запастися терпінням.
А поки що з ємністю АКБ, забарвленням:
green sur-ron light beegrey sur-ron light bee
white sur-ron light beered sur-ron light bee
Телефонуйте: 067 485 05 26
Пишіть: [email protected]
​І ми підготуємо спеціальну пропозицію з точною ціною та терміном поставки спеціально для Вас!

PS: Інтерес до даного продукту з боку споживачів з різних країн дуже великий, про що недвозначно свідчить майданчик готової продукції, який має пройти тест-пробіг, а потім відправитися до покупців у різних країнах: