Меню
Кошик

Акумулятор гелевий 6DM14 (для генераторів)

Please enter your phone number
and we call you back soon

 
 
Продажа запчастей
Продажа мототехники

Отправить нам сообщение
Контакты

Контакты

Close
 
 
Акумулятор гелевий 6DM14 (для генераторів)
Акумулятор гелевий 6DM14 (для генераторів)
  • Модель: Аккумулятор гелевый 6DM14 (для генераторов)
  • Артикул: Ю0012184
1777.50 грн.
Без ПДВ: 1777.50 грн.

Акумулятор гелевий 6DM14 (для генераторів)

Напруга: - 12V.

Місткість, А/год: - 14

Розмір, мм: Д.150, Ш.86, В.130.

Маса, кг: - 3,75.

Правила безпеки при роботі з електрогенератором

Розміщення

Генератор необхідно розміщувати ззовні будівлі (бажано під навісом) або в окремому технічному просторому приміщенні з працюючою вентиляцією і можливістю провітрювання.

Відстань від генератора до суміжних об'єктів (будівель, стін з вікнами, автомобілів тощо) - мінімум 6 метрів. Допускається встановлення електрогенератора біля суцільних негорючих стін (без вікон) на відстані не менше 1 м. Генератор необхідно встановлювати на рівному надійному майданчику.

Будь-яке пошкодження електричних провідників або обладнання слід усувати негайно.

Підключення

Під час підключення генератора до споживачів необхідно дотримуватися відповідної інструкції. Під'єднання повинен здійснювати кваліфікований електрик.

Слід перевірити технічні характеристики, специфікацію і потужність цієї моделі генератора й перед підключенням одягнути сухий захисний одяг (гумові рукавички, взуття на гумовій підошві, бажано засоби захисту органів зору та слуху). У процесу варто використовувати подовжувачі й кабелі високої якості, без пошкоджень і порізів. На вилках електроприладів має бути заземлюючий контакт.

Експлуатація

Перед пуском генератора необхідно перевірити стан електропроводки та усунути пошкодження. Також потрібно усунути перекручування дротів, контакту з гарячими поверхнями, наявність корозії на контактах. Електричні елементи генератора слід заземлити. Слід уникати контакту силових контурів генератора з водою й іншими предметами.

Генератор небажано вмикати в умовах підвищеної вологості, під час дощу або снігу. Варто уникати контакту з елементами генератора, що обертаються.

Під час роботи електрогенератору контролюйте його технічний стан. У разі виявлення підтікань палива, мастила або сторонніх звуків, що свідчать про його несправність, необхідно негайно його вимкнути та знеструмити.

Зберігання палива та мастильних матеріалів

Пальне та мастило для генератора необхідно зберігати окремо, на відстані не менше 10 м до суміжних об'єктів (будівель, автомобілів) у спеціальних каністрах. Найбезпечніше їх зберігати у провітрюваній, окремо розташованій зоні з навісом та обмеженим доступом сторонніх і дітей. Не допускайте проливу палива, щільно закривайте каністри. У випадку проливу палива, посипте це місце піском, який потім зберіть у металевий ящик чи відро.

Загорання генератора

У разі загорання генератора кожний громадянин зобов'язаний:

  • негайно повідомити про це ДСНС за телефоном 101 і назвати місцезнаходження об'єкта, вказати місце виникнення загорання, обстановку на пожежі, наявність людей, назвати своє прізвище;
  • знеструмити електрогенератор;
  • вжити (за можливості) заходів щодо гасіння (локалізації) пожежі первинними засобами пожежогасіння. Краще використовувати вогнегасники для гасіння пожежі класу В (горіння рідких речовин або твердих речовин, які розтоплюються). Зазначену інформацію можна знайти на його етикетці. В інших ситуаціях можливе використання кошми або щільної ковдри, якими слід накрити генератор);
  • у разі необхідності викликати інші аварійно-рятувальні служби;
  • організувати зустріч підрозділів ДСНС, надати їм допомогу у виборі найкоротшого шляху для під'їзду до осередку пожежі.

Забороняється під час використання генераторів:

  • вносити зміни в конструкцію генератора;
  • розміщувати генератор у замкнутому приміщенні без вентиляції, а також у вибухонебезпечному середовищі, в підвалах та в приміщеннях з можливим перебуванням людей;
  • палити та користуватися джерелами відкритого вогню під час заправки та експлуатації генератора;
  • відкривати кришку баку при працюючому генераторі;
  • заправку генератора при працюючому або не охолодженому двигуні;
  • об'єднувати генератори у ланцюг;
  • перебування поруч з генератором стороннім особам або тваринам;
  • змішувати різні види мастила та палива;
  • перевищувати максимально допустимий струм вихідного роз'єму генератора.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Захист від роботів
Відгуки можуть залишати тільки зареєстровані користувачі.
Будь ласка зареєструйтесь
 
Ще ніхто не залишив відгуків.
 
 
Этот сайт использует файлы cookie, в том числе третьей стороны.
Закрыв этот баннер, прокрутив эту страницу или нажатием любой из ее элементов, Вы даете согласие на использование файлов cookie.