Меню
Кошик

Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W

Please enter your phone number
and we call you back soon

 
 
Продажа запчастей
Продажа мототехники

Отправить нам сообщение
Контакты

Контакты

Close
 
 
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
Електроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
  • Модель: Электроквадроцикл Hummer J-Rider 1000W
  • Розміри: 1,410.00см x 970.00см x 1,000.00см
22910.00 грн.
Без ПДВ: 22910.00 грн.

Доступні варіанти

       Дитячий електричний квадроцикл Хаммер Джей-Райдер - це оновлена модель, відмінна маленька електрична машинка з двигуном потужністю 1000 Ватт, аналогів з комплектації, зовнішнього дизайну та технічної досконалості якої немає в Україні.

НАЙГОЛОВНІШИЙ ТЕХНІЧНИЙ ДОДАТОК:

Ця модель відрізняється від більш ранньої версії тим, що вона укомплектована ЛІТІЙ-ІОННОЮ БАТАРЕЄЮ, а не трьома свинцево-кислотними акумуляторами як усі інші дитячі квадроцикли.

Основні переваги даної моделі в порівнянні з усіма схожими:
1. Час заряджання до максимуму на 3-4 години менше ніж у свинцево-кислотних батарей;
2. Ресурс батареї обчислюється більш ніж 500 циклами повного розряду та заряду (тобто йдеться про цикли 100% розряду та 100% заряду. Якщо Ви спустошили батарею лише на частину ємності це лише 1/3 циклу, зазначеного в заявленому експлуатаційному ресурсі батареї)
3. Вага батарейного модуля на 10 кг менша, ніж аналогічні свинцево-кислотні аналоги в цьому ж корпусному виконанні;
4. Електроквадроцикл зможе підняти та перемістити (при необхідності) не тільки чоловік, а й жінка. Це важливо для тих, хто живе у багатоквартирних будинках.
5. Завдяки меншій власній вазі більше енергопотенціал - дитина зможе кататися на ньому більш тривалий період, ніж на ATV із звичайними батареями.
6. Нинішні моделі пропонуватимуся в чотирьох варіантах забарвлення: "Карбон", "Зелений камуфляж", "Червоний" та "Помаранчевий".
7. У комплекті з виробом пропонується інструкція для батьків українською мовою. 

ХТО СКАЗАВ ЩО ВЗИМКУ ДІТИ ТІЛЬКИ НА САНКАХ АБО ЛІДЯНКАХ???!!!

До нових моделей буде запропонований опційний ОСОБЛИВИЙ  Оригінальний KIT-комплект, для використання Hummer J-Rider як снігоход. 
Він складається з
1. Двох поздовжніх лиж, які встановлюються на штатну маточину замість передніх коліс + комплект кріплень
2. Повний набір із двох поздовжніх та поперечних важелів + комплект гусениць.
Це монтажний комплект дозволить дитячому квадроциклу переміщатися взимку снігом на радість малюкові. З монтажем комплекту снігоходу (замість коліс) зможе впоратися тато за наявності деякого комплекту гайкових ключів та маленького помічника.

 

Чому це той самий дитячий квадроцикл, який Вам потрібен і який Ви можете купити? Спробуємо відповісти:

  • З метою безпеки квадроцикл оснащений охоронною сигналізацією з додатковою функцією блокування електродвигуна. Ця функція корисна не тільки для безпеки машини, але і для безпеки. Діти не відчувають страху перед тим, що поки що не знають і швидко вбирають все нове, Ваше маля швидко звикне кататися на квадроциклі. Ми знаємо, наскільки безстрашними є діти, особливо коли захоплені. Для Вашого спокою достатньо буде брелока управління - тепер контроль роботи квадроцикла у Ваших руках, при необхідності Ви зможете зупинити його, не злякавши дитину.
  • абсолютна безпека: допитливий малюк, залишившись без нагляду,  не зможе ніяк отримати доступ до клемників на акумуляторах та замкнути їх;
  • у будь-який момент і протягом однієї хвилини Ви можете витягти модульний акумуляторний блок і зберігати його, наприклад, взимку не в холодному гаражі, а в теплому приміщенні, зменшуючи саморозряд батарей і зберігаючи їх довговічність;
  • у жорсткому корпусі батареям не страшні влучення води або ударні навантаження;
  • ВАГА ЛІТІЙ-ІОННОЇ батареї всього 4 кг, а не 13-14 кг. як у більшості подібних;
  • процес регулярного заряджання залишився дуже простим – вставте штекер у гніздо на корпусі кейсу та підключіть зарядний пристрій до мережі на певний час.
  • повна комплектація: світлодіодні фари, багажні платформи;
  • потужний двигун 1000Вт.
  •  Літій-іонний акумулятори дитячого квадроцикла Hummer J-Rider містяться в швидкознімному пластиковому кейсі картриджного типу. Демонтаж протягом 1 хвилини для обслуговування. У комплект квадроцикла входить зарядний пристрій прямого підключення до джерела живлення. Для зарядки досить просто вставити штеккер в гніздо на кейсі. Знімати сам кейс під час заряджання необов'язково.
  1. Конструкція рами квадроцикла відрізняється від більшості типових моделей – трохи інакше розміщені батареї, що дозволило змістити назад сидіння, звільнивши більше простору для колін дитини та трохи збільшити висоту сідла для зручності посадки. Таким чином, навіть високі діти можуть зручно розташуватися за кермом, а Вам не доведеться переживати, що дитина, що активно росте, занадто швидко «переросте» квадрик.
     
     
  2. Такі конструктивні особливості дозволили зробити повноцінні пластикові захисні елементи, що обрамляють місце для ніг. Плюси очевидні - при поїздці після дощу малюк не забризкає ноги брудом або водою при проїзді калюж, та й при наїзді на гілку вона ніяк не зможе пошкодити дитині, оскільки простір від колеса повністю закритий. Подивіться на фото: зліва Hammer J-rider, праворуч звичайний варіант
      
     
  3. Задня підвіска Хамера Джей-Райдера оснащена здвоєними пружинами та амортизаторами, які краще демпфують всі поштовхові навантаження від нерівностей і ям, в результаті, і комфорту більше, і підвіска довше прослужить. Комфорту додадуть і шини з більш високим профілем, які також приймають на себе частину властивостей, що демпфують.

4. Акумулятори дитячого Хаммера упаковані в окремий пластиковий кейс, а не розміщені на платформі та накриті чохлом, як у більшості схожих моделей. Вигід від такого компонування кілька:

 
 

Як бачите оснащеність квадроцикла дуже гідна:
Ну і насамкінець, порівняйте зовнішній вигляд Hummer J-Rider Electro з іншими типовими варіантами. А тепер згадайте, що дітям обирають найкраще. Вибір очевидний, тим більше, що і самим юним пілотам кольору «карбон» і "камуфляж" припадуть до душі, а малюки оцінять рожевий та помаранчевий


 

 

 А ось "як би" і конкуренти:

Масо-габаритні характеристики
Довжина, мм 1080
Ширина, мм 560
Висота по сідлу, мм 540
Висота, мм 680
Характеристики
Двигун, тип Електричний, безщітковий двигун потужністю 1000 Ватт напругою 36 Вольт та ємністю 12 А/г, з двоконтурною електричною ізолюючою розв'язкою та виносним контактним автоматичним вимикачем для захисту від перевантаження та короткого замикання
Максимальна потужність, кВт/об.хв. (електромотор) 1 кВт / 0-2900
Система електроживлення Модульна літій-іонна батарея з напругою 36 Вольт. Замок запалювання для активації живлення від батареї та контактний тумблер для подачі безпосередньо на електродвигун. Акумулятор міститься в швидкознімному пластиковому кейсі для можливості демонтажу та стаціонарної підзарядки.
Тип приводу Прямий привід від електромотора на провідну зірочку задньої осі через пластинчастий ланцюг
Підвіска задня Маятникова з двома пружинно-гідравлічними амортизаторами та ступінчастим регулюванням переднатягу пружин
Підвіска передня Незалежна, A-подібні, поперечні важелі, гвинтові пружини з можливістю ступінчастого регулювання переднатягу, амортизатори
Передні гальмівні механізми Єдина гальмівна система розділена на два передні колеса: механічне гальмо з тросовим приводом
Колісні диски Сталеві, пофарбовані в чорний колір матовою порошковою емаллю
Максимальна швидкість, км/год ≤29 км/ч
Вантажопідйомність, кг ≤68 кг.
Розмір шин передні/задні 13*5-6 / 13*5-6 Встановлено шини зі збільшеним профілем та протектором з розвиненим малюнком.
Значення пакувальних розмірів мототехніки
Довжина, м 1,12
Ширина, м 0,58
Висота, м. 0,61
Об'єм, куб.м 0,4
Вага, кг 56

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре
Захист від роботів

Гарантія та експлуатація дитячого електроквадроцикла

Строк дії гарантії 3 місяці, на електричну частину електроквадроцикла, а саме тільки на його електро-технічні компоненти:

- акумулятор

- електродвигун

- контролер електродвигуна

- зарядний пристрій

Гарантія не поширюється на частини або елементи такі як: амортизатори, деталі гальмівної системи, елементи рами, нарізні сполучення, електрообладнання та лако-фарбове покриття. Виключенням може становити, якщо недоліки виникли з підтвердженої вини виробника, які в свою чергу можуть бути
відновлені або замінені на аналогічні нові на безоплатній основі.

Сервісний центр може відмовити в гарантійному ремонті у разі :

- порушення або пошкодження гарантійних пломб;

- наявності механічних або інших пошкоджень, що виникли внаслідок умисних або необережних дій покупця чи третіх осіб;

- порушення правил використання;

- несанкціонованого розкриття, ремонту або зміни внутрішніх комунікацій і компонентів товару,

- зміни конструкцій або схеми товару;

- якщо виявлені пошкодження, викликані потраплянням всередину виробу сторонніх предметів, речовин, рідин або дією екстремальних температур.

- Довгострокове зберігання свинцево-кислоних акумулятрів у розрядженому стані призводить до виходу батареї із ладу, що не є гарантійним випадком.

Гарантійні зобов'язання і гарантійне обслуговування не поширюється на товар у разі:

- випадкового пошкодження (дефекти завдані клієнтом);

- пошкодження в результаті стихійних лих (природних явищ);

- пошкодження, що виникли внаслідок недбалого ставлення або використання (недотримання температурного режиму, вплив рідини, запиленості, механічні пошкодження, попадання всередину корпусу сторонніх предметів);

- ушкодження, викликані аварійним підвищенням або пониженням напруги в мережі;

- пошкодження або ненормального функціонування виробу, спричинене збоями або невідповідністю стандартам параметрів живлення, телекомунікаційних, кабельних та інших подібних зовнішніх факторів;

- ушкодження, викликані дефектами системи, в якій використовувався даний товар, або що виникли в результаті з'єднання і підключення товару до інших виробів;

- ушкодження, викликані використанням товару не за призначенням або з порушенням правил експлуатації;

- природний знос елементів у випадках перевищення зазначених норм нормальної експлуатації, а також корпусних елементів переносних виробів;

- пошкодження або ненормального функціонування виробу, спричинене використанням нестандартних та (або) неякісних витратних матеріалів, приладдя, запасних частин, елементів живлення;

- наявності на виробі ознак ремонту.

Примітки

1. Враховуйте, що використання занадто довгого, неякісного подовжувача може знизити напругу мережі, отже і напругу на виході зарядного пристрою, що може привести до неповного заряду батареї і неможливості запуску процесу балансування блоку елементів живлення (АКБ).

2. Електрична мережа, до якої буде підключений зарядний пристрій, повинна бути з заземленням.

3. Процесу заряду при температурі нижче 0°С може знизити загальну ємність заряду акумулятора.

4. Рекомендована експлуатація електроквадроцикла в межах температур від -20 до +45°С. При температурі нижче 10°С запас ходу буде знижуватися, до 40%, в залежності від температури.

5. Якщо електроквадроцикл не використовується, наприклад в холодну пору року, (3-5 місяців) перед зберіганням необхідно зарядити акумулятор до 60-80% від його ємності та вимкнути головний запопбіжник.

6. Якщо електроквадроцикл не використовується понад 3-5 місяців, акумулятор потрібно підзаряджати для підтримки його заряду в межах 60-80%.

7. Якщо ж ви збираєтеся більш довгий час зберігати електроквадроцикл в холодному місці, але хочете зберегти його акумулятор з мінімальною втратою ресурсу, знайте, що найкраще акумулятори зберігаються при температурі близько +5 ° С.

8. При підключенні акумулятора в ланцюг живлення виникне іскра, це нормально.

9. Акумулятори можна зберігати при температурі до -15 ° C, але заряджати при температурі вище 0 ° C, тому перед зарядкою переконайтеся, що температурний режим не порушений.

10. Для максимального подовження ресурсу батареї заряджайте аккумулятор до моменту його повного розрядження.

11. Не залишайте електроквадроцикл на зарядці більше ніж на добу.

 

Увага! Заборонено використовувати для миття електроквадроцикла мийку високого тиску.

Заряджання

Під’єднайте зарядний пристрій до мережі, а потім до електроквадроцикла. Індикатор зарядного пристрою буде червоним під час заряджання, коли він

стане зеленим, це означає, що батарея має повний заряд і зарядний пристрій

увійде у режим підтримання заряду. В цьому режимі зарядка ще може бути протягом

2-х годин, але загальний час процесу зарядки не повинен перевищувати 12 годин.

Якщо червоний індикатор не світиться зеленим світлом після зарядки протягом 12 годин, будь ласка, негайно припиніть зарядку і зверніться за допомогою до сервісного центру.

З часом ємність батареї буде зменшуватися зі збільшенням строку використання і кількістю циклів зарядів-розрядів. Правильне використання і технічне обслуговування електроквадроцикла може ефективно продовжити термін служби батареї та електроквадроцикла в цілому.

Обов’язково для нового електроквадроцикла необхідно перед використанням повністю зарядити акумулятор (зарядка протягом перших 7 разів циклу повинна продовжуватись не менш, ніж 7 годин кожен раз, але не більш ніж 12 годин) Кожен раз при використанні, будь ласка, не розряджайте батарею до мінімуму, майте звичку до своєчасної зарядки. Увага! Дана рекомендація тільки для моделей зі свинцево-кислотною батареєю.

Ємність акумулятора залежить від температури навколишнього середовища, при температурі нижче 0 ° C, ефективна ємність батареї буде знижена на 20% -30%, що є нормальним.

Увага! Для забезпечення правильного процесу зарядки і максимальному збереженні ресурсу АКБ обов'язково використовувати оригінальний зарядний пристрій, який входить в комплектацію електроквадроцикла !

 

Електродвигун

Для звичайного використання, не потрібно проводити технічне обслуговування електродвигуна .Електродвигун є негерметичного типу та повітряного охолодження з щітковим механізмом передачі напруги на якір двигуна.

Увага! При потраплянні води в двигун, необхідно звернутися до фахівця для проведення профілактичного обслуговування двигуна з видалення вологи.

 

Важливо!

1. Не використовуйте електроквадроцикл в дощовий день та не заїжджайте в калюжі глибше, ніж рівень вентиляції двигуна (незалежно від того чи це їзда чи штовхання). Занурення мотора у воду з перевищенням рівня вище може спричинити потрапляння води у двигун і викликати несправність двигуна.

2. Не зберігайте електроквадроцикл у місці із підвищеною вологістю або їдкими газами.

3. Не залишайте електроквадроцикл під прямими променями сонця або під дощем /снігом.

Шановні покупці, запропонована компанією MOT-O дво-, триколісна техніка (трицикли) і чотириколісна техніка (квадроцикли моделей: Hummer 200 CARGO карданний привід, SHINERAY ROVER 250, SHINERAY HARDY 200, а також моделі електроскутерів FADA) нормами та вимогами чинного законодавства та належить до категорії «транспортні засоби, призначені для експлуатації на дорогах загального користування». ВИНЯТКОМ З ЦЬОГО СПИСКУ є двотактні моделі KOVI (Kovi 250 Pro2T, Kovi 300-2T Pro) та пітбайки KOVI PiT125 і PiT150, прогулянковий квадроцикл SHARX 200, дитячі квадроцикли СhiX 110, OriX 125/150, які не призначені для доріг загального користування.

Оскільки чинним законодавством регламентується необхідність реєстрації двоколісних транспортних засобів з об'ємом двигуна понад 49 см3, ми надаємо на кожен конкретний екземпляр змінений пакет документів, необхідний для встановлення Вашого транспортного засобу на реєстраційний облік у Сервісних Центрах МВС.

Цей пакет містить такі документи:

  • Договір купівлі-продажу.
  • Акт приймання-передачі транспортного засобу.
  • Акт технічного огляду транспортного засобу (відповідно до змін від 13.07.2016).
  • Вантажна митна декларація (копія).
  • Сертифікат відповідності за індивідуальним затвердженням колісного ТЗ.
  • Транзитний (він же тимчасовий і червоний) номер.

На даний момент замість раніше відомого документа "довідка-рахунок" використовується договір купівлі-продажу. Це регламентовано Постановою №941 Кабінету Міністрів України, яка набула чинності З 19.11.2015.

Витримка з постанови №941 КабМіну від 18.11.2015:

«Документами, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів, їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, є оформлені та засвідчені в установленому порядку: договори, укладені на товарних біржах на зареєстрованих в уповноваженому органі МВС бланках; укладені та оформлені безпосередньо в сервісних центрах МВС у присутності адміністраторів таких органів договори купівлі-продажу (міні, поставки), дарування транспортних засобів, а також інші договори, на підставі яких здійснюється набуття права власності на транспортний засіб; нотаріально посвідчені договори купівлі-продажу (міні, поставки), дарування транспортних засобів, а також інші договори, на підставі яких здійснюється набуття права власності на транспортний засіб; договори купівлі-продажу нових транспортних засобів, що підлягають першій державній реєстрації в сервісних центрах МВС, за якими продавцями виступають суб'єкти господарювання, що здійснюють оптову та/або роздрібну торгівлю транспортними засобами, та які підписані від імені таких суб'єктів уповноваженою особою і скріплені печаткою; свідоцтва про право на спадщину, видані нотаріусом або консульською установою, чи їх дублікати.»

Витримка №2 з Постанови №436 Кабінету Міністрів від 13.07.2016 р: "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 7 вересня 1998 р. N 1388 і від 11 листопада 2009 р. N 1200":

Суб'єкт господарювання, який здійснює оптову та роздрібну торгівлю автомобілями, автобусами, мотоциклами всіх типів, марок та моделей, причепами, напівпричепами, мотовізками, іншими транспортними засобами вітчизняного та іноземного виробництва та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, зобов'язаний вести у письмовій формі електронному вигляді журнал обліку надходження та реалізації або передачі для реалізації зазначених транспортних засобів та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, укладених договорів купівлі-продажу транспортних засобів, виданих актів приймання-передачі, біржових угод та відповідно номерних знаків для разових поїздок та номерних знаків " Транзит" (додаток 1), актів огляду реалізованого транспортного засобу (додаток 11), актів технічного стану транспортного засобу або його складової частини, що має ідентифікаційний номер.

(Абзац перший пункту 13 із змінами, внесеними згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 03.04.2013 р. N 243, від 18.11.2015 р. N 941, від 13.07.2016 р. N 436)

Квадроцикли деяких моделей не належать до транспортних засобів, які можна використовувати на дорогах загального користування, тому вони не підлягають реєстрації в державних сервісних центрах (тобто не можуть бути поставлені на облік як такий транспортний засіб).

На цю категорію техніки пакет документів включає такі документи:

  • Вантажна митна декларація (копія).
  • Договір купівлі-продажу.
  • Акт приймання-передачі транспортного засобу.

ЦЕЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ МОТОЦИКЛІВ ТА квадроциклів НЕ ПОТРЕБУЄ ДОДАТКОВИХ ОПЛАТ І Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ ДОДАТКОМ ДО КОЖНОЇ ОДИНИЦІ МОТОЦИКЛІВ ТА/АБО КВАДРОЦИКЛІВ, ЩО ПРОДАЮТЬСЯ У MOT-O. Все, що потрібно від покупця – копія паспорта та ІПН, а також номер телефону для зв'язку. За нашими даними, недобросовісні продавці користуються незнанням клієнтів та намагаються стягувати додаткову плату або взагалі не надавати документи – це пряме порушення законодавства. Рекомендуємо Вам бути уважними при виборі, ставити максимум запитань при спілкуванні і намагатися переконатися в правдивості отриманих відповідей та обіцянок до моменту проведення угоди.

Відгуки можуть залишати тільки зареєстровані користувачі.
Будь ласка зареєструйтесь
 
 
 
Этот сайт использует файлы cookie, в том числе третьей стороны.
Закрыв этот баннер, прокрутив эту страницу или нажатием любой из ее элементов, Вы даете согласие на использование файлов cookie.